3 dames, waar gezelligheid, muzikaliteit en enthousiasme voorop staat. Wij hebben ruime ervaring opgedaan in bands, (pop)koren en theater. Als 'Overstekend Wild' brengen we een gevarieerd muziekprogramma, vanaf de jaren '50 tot heden. Van mooi en sfeervol tot vrolijk en met een knipoog... En we blijven ons verfrissen met nieuw repertoire, nummers die ons aanspreken en waarmee we u zeker zullen verrassen.

Annemieke speelt op gitaar en zingt samen met Nelleke en Diana. Met maar 1 gitaar, wat kleinere instrumenten en een beetje geluidsapparatuur zijn we snel en flexibel en nagenoeg overal inzetbaar. Wij passen ons aan aan elke sfeer!
U kunt OverstekendWild boeken vanaf een half uur tot 3 kwartier maar ook voor een langer muzikaal intermezzo op uw feestje. Of misschien wilt u iemand verrassen met een uurtje muziek? Wij laten ons ook cadeau doen. ..

Als indicatie voor de kosten kunt u uitgaan van 150,00 tot 600.00 euro. Afhankelijk van uw wensen, de situatie, speelduur en reisafstand kan dit meer of minder zijn.
Benieuwd hoe wij klinken? Kom dan vrijblijvend een keer luisteren tijdens onze repetitieavond. Sowieso voor u koffie, lach en warme gezelligheid!
Reserveer of stel uw vraag nu direct via ons infonummer.

Wij bieden ook de mogelijkheid repertoire aan te passen aan de situatie bij ons optreden. Helemaal toespitst op uw feestje, jubilaris of jarige.
Inspelen op kinderen met leuke liedjes voor hen is standaard bij "OverstekendWild".