Diana:

Hallo, mijn naam is Diana en ik heb altijd een liedje in mijn hoofd, helaas voor mijn gezin wil zo'n liedje er ook altijd uit.
Het is nou niet echt een pretje om na een nachtje flink stappen gewekt te worden door een moeder met een liedje in haar hoofd dat eruit wil.
Tien jaar geleden stappen ondernomen en aangesloten bij Da-Capo's popkoor in Uithoorn. Daar zing ik nog steeds met veel plezier. Maar...........
Nog steeds liedjes in mijn hoofd. Gezocht naar drie lotgenoten en gevonden. Overstekend wild was geboren en wat hebben we een plezier en dat is wat we overbrengen.
Mensen worden er vrolijk van en dat is toch het mooiste wat je iemand kunt geven. En............thuis zijn ze er ook blij mee.

Nelleke:

Ik ben Nelleke.
Over mijzelf kan ik zeggen.
"Ik hoorde een liedje wat uit het hoofd van Diana kwam....... ik dacht "heey daar weet ik een geinig tweede stemmetje bij!"
Ik zing ook al tijden in Da-Capo's popkoor maar ook bij Band-Dazzle.nl waar ik Annemieke dan weer van ken. Ik stelde eenieder aan elkaar voor en zo is na wat oefenwerk "Overstekend Wild" in het leven geroepen.

Wij maken graag muziek en U wilt een gezellig feest.
Zelfde belang en dat brengt ons bij elkaar. Aarzel niet maar bel of mail nu! want we houden de kosten laag.


Annemieke:

Hallo, ik ben Annemieke, gek op muziek en enthousiast zingend en gitaarspelend. Heerlijk om met ons vieren zo veel plezier te hebben! En ondertussen leuke, mooie, vrolijke liedjes zingen en spelen op een manier dat de vonken er vanaf spatten!
Ja hoor, we zijn wild en overstekend.... Zijn we eenmaal binnen., dan kun je niet meer om ons heen. Niet snel even een drankje halen of naar de wc gaan, want voor je het weet heb je ons gemist. Flitsend, en een onuitwisbare indruk achterlatend.....
Mijn hele leven ben ik al bezig met muziek. Ik kon nog maar nauwelijks een gitaar vasthouden, of ik maakte al liedjes. Gitaar vind ik vooral een begeleidingsinstrument, en zo gebruik ik het ook bij 'overstekend wild'. Ritmisch, melodieus, opzwepend, maar bedoeld om vooral de focus op het zingen te leggen. Met z'n vieren, leuk, uitdagend, tikje ondeugend. Ja, 'overstekend wild' is meer dan alleen maar zang. Overtuig jezelf en nodig ons uit om je feestje te voorzien van een vrolijke noot!!